dijous, 17 de juny del 2010

Excursions


Bé, entre una cosa i una altre han anat passant dies i no he escrit res, i això no pot ser XD. Bé, avui no faré cap reflexió de les meves, si no que parlaré d'un altre tema, les excursions. A mi m'agrada molt anar a la muntanya i fa temps anava força sovint amb un amic d'excursió, bé anava amb més, però diguem que un era el fix i el que estirava més del carro. Doncs bé, jo fa temps que tinc pel cap tornar al tema, a més fa temps també vaig pensar una altre cosa, però per poder-ho entendre bé començaré parlant d'una altre cosa.

Les meves vacances, des de petit sempre han sigut anar al poble, i va haver un moment que passava tot l'estiu al poble, vaja, i la setmana santa i el nadal, qualsevol vacances que tingués eren per anar al poble. Un dia, quan encara treballava vaig pensar que estar al poble està bé, però que també podria utilitzar una part de les vacances per visitar altres llocs, i així donat que tenia un mes de vacances vaig decidir que una setmana seria per voltar món i les altres tres per anar al poble, aquest pla va durar dos anys, el primer vaig anar a Finlàndia i el segon a Irlanda, després d'allò ja vaig entrar al fascinant món de l'atur XD, i clar, ja no hi va haver diners per anar a voltar. S'ha de dir que abans de fer aquests viatges ja vaig fer una cosa que depèn de com es miri es pot ficar dins del mateix pla, i de fet en part va ser el detonador per que sorgís la idea de dividir les vacances, va ser fer la part de Galícia del Camí de Santiago (el qual vaig fer fins al final de tot, o sigui Finisterre). Llavors un dia vaig fer una reflexió, a Catalunya hi ha molts llocs macos que jo no he visitat, perquè anar lluny si hi ha coses a prop que no he vist, i que econòmicament em sortirà millor, i donada la meva situació és més assumible.

Doncs amb això que he explicat es pot entendre millor la idea que vull plasmar, que no és altre que fer turisme per Catalunya, hi ha llocs molt macos per visitar, jo una vegada vaig fer una excursió per la Vall de Núria i em va agradar molt, hi ha pobles medievals molt macos, i també hi ha rutes, que salvant les distàncies, pot ser com quan vaig fer el Camí de Santiago. La veritat, m'agradaria agafar la motxilla amb menjar i vinga, a voltar, per tant crec que miraré rutes, em faria gràcia posar-me a caminar i passar-me tot el dia voltant i gaudint de la naturalesa, de moment una amiga em va passar una ruta, el Camí dels Bons Homes, i la veritat té molt bon aspecte, però bé, s'ha de mirar tot i també mirar els dies que tinc i els que vull invertir.

1 comentaris:

Unknown ha dit...

Així m'agrada, ser una bona influència per tu, que n'aprenguin! xD

Per cert, preciosa la foto que has posat a l'article.

PD: Si et penses lo del camí en parlem eh?