diumenge, 20 de maig del 2007

LA GRAN GUERRA

S'apropa l'apocaipsis, el dia del judici final, la Gran Guerra s'aproxima, em pas lent, car ferm. Els seus estandarts onegen al vent de tramuntana, les armadures de lurrs guerrers desperpegen amb tons daurats, armes en beina, escuts a l'esquena, estan preparats per la batalla......car, els exercits de la veritat, de la raó, de la justícia i la llibertat també ho estant, pel seu honor que lluitaràn i guanyanràn aquesta última batalla.
La nit arriba, l'última avans de l'inici de la continuació o l'inici del final, l'espasa desidirà. ës un dia solejat, malgrat tot, la tensió es respira en l'ambient. Comença la marxa, estandarts oposats, uns de mort i destrucció, altres de justícia i llibertat.............comença tot, la sang i els gemecs són la melodia de la batalla.
La sang dels enemics es rajada amb fúria, els cossos mutilats sense contemplacions, ambdos bàndols han sigut minats en numero però no en valor i determinació.....es replegen, és tard, demà serà el combat decissiu. La nit és fosca i clara, les estrelles es veuen al firmament amb una nitidesa excel·lent.
És el dia final, el combat decissiu, comença la mateixa cantarella............les tropes de l'abominació són destruides, la seva carn és deborada pels voltors i la seva sang es filtre per la terra abonant les terres, car les tropes de la llum i l'esperànça també han sigut fortament reduides, només 12 han sobreviscut, els 12 més forts, els 12 més valents, els 12 heròis de l'apocalipsis, ells explicaràn el que han vist, ells recordaràn a les noves generacions el que aqui van viure................ara comença tot............és l'inici d'un nou món.

HONOR I GLÒRIA PELS DOTZE!!!!!!!