diumenge, 30 de setembre del 2007

La Veritat del Camí de Santiago


Hola, avui os vull fer una revelació, la veritat sobre el camí de Santiago. Molt s'ha parlat d'aquesta ruta i cadascú escombra cap a casa, els cristians diuen que el camí el feu Santiago i va fundà la ciutat de Santiago de Compostela (la ciutat santa d'occident), daltres diuen que és un camí pagà, anterior al cristianisme i que aquest se'l va apropiar com moltes altres coses. Car, els nostres investigadors han pogut posar llum a aquest misteri, el camí de Santigo és COMUNISTA, si els comunistes el van forjar amb la sang dels camarades, a cops de falç i martell foren creant el camí, encara avui en dia queden marques als arbres de les falç amb les quals tallaven la flora i a les pedres dels cops de martell amb els quals feien cedir el terreny. Una prova gràfica trobada en un lloc del camí en terres castellanes ens ho demostra. Ja ho sabeu, si feu el camí, quan arribeu al Santiago i aneu a cercar la compostel·lana i os preguntin els vostres motius per haver realitzat el camí, no ho dubteu, aixequeu ben alt el cap i amb la mirada perduda en l'horitzó digueu “pel comunisme”.

3 comentaris:

Theck ha dit...

Jajaja, molt bo el text, molt currat.

Pels que no sapiguen de que va la cosa us deixo un vincle a la imatge original que va donar peu a aquesta versió de l'origen del camí de santiago.

Unknown ha dit...

Que te de comunista aquesta imatge que posa el Sergmegil.

Fot-li més canya al blog Cristian.

Theck ha dit...

La meva es la imatge original d'on vaig fer el muntatge, que no es res mes que una estàtua que vam trobar a un poble de Galícia, pose de la qual ens va recordar a la propaganda comunista.

En aquell moment vaig fer la foto per després passar-li el photoshop i fer la que pots veure al missatge d'en Kato.